Segítség a siket és nagyothalló menekülteknek

ENGLISH 

Összefogás az Ukrajnából menekült siket és nagyothalló emberekért

Kedves Sorstársak és Támogatók!

Megrendülten és aggódva figyeljük a szomszédunkban zajló eseményeket, a humanitárius katasztrófát okozó orosz-ukrán háborút. Ukrajna 44 milliós lakosságából eddig 2 millió ember hagyta el az országot, s a menekültek száma sajnos várhatóan emelkedni fog. Közülük különösen kiszolgáltatott helyzetben vannak a sérült, fogyatékossággal élő emberek. Nekik szeretnénk segíteni a Beara márka (www.littlebeara.com) eszközeivel.

Csatlakozunk a SINOSZ (Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége) kezdeményezéséhez és a Beara segítségével gyűjtött adományokat a szervezet rendelkezésére bocsátjuk. A SINOSZ kríziskezelő csapata az ukrán-orosz háború elől menekülő siket és nagyothalló személyeket támogatja, kapaszkodót nyújt nekik ebben a váratlan és súlyos élethelyzetben. A befolyó összegből próbálják fedezni az élelmet, a tisztálkodó eszközöket, a menekültek teljes ellátását – előre nem látható ideig. Az összeg esetlegesen megmaradó részét az ukrán siket szövetség részére utalják át.

Szeretne Ön is segíteni a mindenüket hátrahagyó, elkeseredett embereknek? A Beara közreműködésével ezt az alábbi módokon teheti meg:


1. Utaljon közvetlenül a SINOSZ adományszámlájára bármilyen összeget!


Utalás Magyarországról:
11600006-00000000-39419109 Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége, Erste Bank, SWIFT: GIBAHUHB,
Közlemény: Ukrajna

Utalás külföldről:
SWIFT kód: GIBAHUHB
IBAN szám: HU90 1160 0006 0000 0000 3941 9109
Közlemény: Ukrajna


2. Vásároljon Etsy boltunkban bármilyen terméket! A bevétel 100%-át átutaljuk a SINOSZ-nak.

A Beara Etsy boltja: https://www.etsy.com/shop/littlebeara

FOGJUNK ÖSSZE, SEGÍTSÜNK EGYÜTT A MENEKÜLTEKNEK!

Köszönjük felajánlását, amelyet felelős, országos szervezet rendelkezésére bocsátunk. Így Ön biztos lehet abban, hogy adománya eljut a leginkább rászoruló, sérült emberekhez.

Beara loves you ❤️

TÁMOGATÁS